(Livrat fara janta )
Imaginea poate fi diferita fata de descriere

181.82 -1%
180.00 TVA inclus*
899.99 lei
180.00 TVA inclus
899.99 lei
Timpul estimat de livrare - Vin. 3 Dec. - Joi. 9 Dec.
Livrare gratuita
Loading...

Eticheta europeana pentru anvelope

Habilead ComfortMax A4 AS 205/55R16 91V 3PMSF
E C 72dB C1

De la 1 noiembrie 2012 a fost introdusa o eticheta europeana care clasifica anvelopele. Avand la baza trei criterii, ofera informatii despre  eficienta consumului de combustibil, aderenta pe teren umed si nivelul de zgomot la rulare.

 

Eficienta consumului de combustibil - va arata performantele anvelopei in termeni de consum de carburant. Este notata cu litere, de la A la G (D nu se foloseste pentru autovehicule). Diferenta intre o anvelopa clasa A si una clasa G poate insemna o reducere a consumului de carburant de pana la 7,5%. In termeni reali daca ati ales un pneu clasa A in locul unuia clasa G puteti face o economie de 6 litri de combustibil la fiecare 1000 km (la un consum mediu de 8L/100 Km).

 

 aderenta pe teren umed – va arata eficienta la franare pe suprafata umeda si este gradata de la A la G  ( literela D si G nu se folosesc pentru autovehicole). Intr-o situatie extrema cativa metri pot face diferenta. Pentru un autovehicol echipat cu anvelope clasa A distanta de franare de la 60 Km/H la zero poate fi mai mica cu pana la 18 metri fata de un autovehicol echipat cu anvelope clasa G.

 

nivelul de zgomot la rulare – arata nivelul de zgomot in decibel al unui pneu in mers. Este exprimat prin valuri: un val negru arata cel mai scazut nivel de zgomot, iar trei valuri reprezinta cel mai ridicat nivel. Scopul este acela de a reduce zgomotul traficului rutier in localitati.

Mai mult de 980 parteneri service
Găsiți centrele de montaj aproape de Dvs:

Stimați clienți,

Din cauza celebrului "Black Friday" la nivel mondial și a problemei COVID care continuă, vă rugăm să luați în considerare că pot fi întârzieri în livrarea comenzilor dumneavoastră.
În aceste circumstanțe de forță majoră vă rugăm să aveți răbdare în ceea ce priveșc livrările din următoarele zile.

Vă mulțumim pentru înțelegere!