(Livrat fara janta )
Imaginea poate fi diferita fata de descriere

124.21 TVA inclus
614.28 lei
124.21 TVA inclus
614.28 lei
Timpul estimat de livrare - Mar. 2 Noi. - Vin. 5 Noi.
Livrare gratuita
Loading...

Video Produs

Eticheta europeana pentru anvelope

Michelin CrossClimate+ 225/40R18 92Y XL FR 3PMSF
C B 69dB C1

De la 1 noiembrie 2012 a fost introdusa o eticheta europeana care clasifica anvelopele. Avand la baza trei criterii, ofera informatii despre  eficienta consumului de combustibil, aderenta pe teren umed si nivelul de zgomot la rulare.

 

Eficienta consumului de combustibil - va arata performantele anvelopei in termeni de consum de carburant. Este notata cu litere, de la A la G (D nu se foloseste pentru autovehicule). Diferenta intre o anvelopa clasa A si una clasa G poate insemna o reducere a consumului de carburant de pana la 7,5%. In termeni reali daca ati ales un pneu clasa A in locul unuia clasa G puteti face o economie de 6 litri de combustibil la fiecare 1000 km (la un consum mediu de 8L/100 Km).

 

 aderenta pe teren umed – va arata eficienta la franare pe suprafata umeda si este gradata de la A la G  ( literela D si G nu se folosesc pentru autovehicole). Intr-o situatie extrema cativa metri pot face diferenta. Pentru un autovehicol echipat cu anvelope clasa A distanta de franare de la 60 Km/H la zero poate fi mai mica cu pana la 18 metri fata de un autovehicol echipat cu anvelope clasa G.

 

nivelul de zgomot la rulare – arata nivelul de zgomot in decibel al unui pneu in mers. Este exprimat prin valuri: un val negru arata cel mai scazut nivel de zgomot, iar trei valuri reprezinta cel mai ridicat nivel. Scopul este acela de a reduce zgomotul traficului rutier in localitati.

Mai mult de 978 parteneri service
Găsiți centrele de montaj aproape de Dvs: